Headerbild

Träning inomhus på Fyrishov

Under vinterhalvåret har vi inomhusträning på Fyrishovs badhus. UPK hyr en del av bassängen som då är reserverad enbart för oss.

Träningen är löst hållen utan fasta ledare. Vi ägnar oss åt paddelteknik, eskimåsvängar, kanotpolo och socialt umgänge.

Det går bra att testa paddling med oss eller ta med en kompis vid ett träningstillfälle, vill man fortsätta träna ska man vara medlem i UPK.

Träningstider Fyrishov 2023/24

Fredagar  kl 19:30-21:00

Start 2022-10-13 till 2023-04-19.

Tänk på att de angivna träningstiderna är bassängtiderna, se till att vara i tid och byt om i tid. Om ändringar i schemat görs kommer de i första hand meddelas på klubbens mejllista. Men vi försöker hålla kalendern uppdaterad också.

Entrén och passerkort

För att komma in på Fyrishov behöver man ha ett passerkort från UPK. Du ska alltså inte köpa biljett i Fyrishovs kassa. Korten delas ut i entrén på Fyrishov före träningarna av någon från klubben. Om du inte har träningskort så måste du vara på plats senast 20 minuter innan träningen börjar.

Träningskorten gäller för inpassering upp till 30min innan träningen startar.

OBS! Är det så att du redan har ett badkort köpt från Fyrishovs kassa så måste du ändå köpa ett träningskort från UPK. Din betalning till UPK behövs för att betala bassänghyran.

Vi turas om att sitta i entrén och ta betalt samt dela ut kort. Välj en eller flera dagar när du kan vara ansvarig, skriv upp dig i pärmen som finns i entrén. Pärmen förvaras i receptionen på Fyrishov och där kan man fråga efter den. Beskrivning av det som ska göras finns i samma pärm. Det är enkla uppgifter som alla klarar av.

Priser säsongen 2023/24 (kan bytas lite före sesonen start)

  • Engångsavgift: 120 kr

  • Säsongskort, vuxen: 1000 kr

  • Ungdomar (tom 18 år) betalar halva priset (dvs 50 resp 500 kr)

  • Prova-på = engångsavgift

  • Familjsäsongskort: 1800

En säsong är mer än 20 tillfällen så det lönar sig fort att köpa ett säsongskort.

Betalning

  • Betala med Swish, 123 295 72 64. Var noga att ange namn och vad det gäller i meddelandet.

  • Kontanter går bra men helst jämna pengar. Det finns normalt ingen växel i pärmen.

  • Eller direkt till klubbens postgirokonto 62 97 54 – 3. Ange namn och vad det gäller på inbetalningen.

Du som köper säsongskort får ett passerkort att behålla hela säsongen, övriga får ett engångskort.

Om du köpt engångskort motsvarande priset för ett säsongskort så får du ett säsongskort. Tänk dock på att det är enklare för de som sköter administrationen om du betalar för ett säsongskort redan från början. Vänta inte om du vet att du ska träna hela säsongen.

Inne på Fyrishov

Ta med badkläder och hänglås. Vill du ha t-shirt eller liknande på dig så ta nåt som inte är i bomull.

VARNING!! Fyrishov har haft stora problem med stölder i omklädningsrummen. Ta med en tiokrona och lås in värdesaker i separata skåp inne vid bassängen.

Tänk även på att inte paddla in i de skärmar i metall som används av simmarna och som finns på bassängkanterna.

Inne på Fyrishov har vi kajaker och utrustning i den stora simhallen. Du får låna klubbens utrustning. Efter träningen ska kapell och flytvästar sköljas med vanligt vatten – kloret sliter på utrustningen.

Temakvällar

Under innomhussäsongen organiserar vi ibland temakvällar. Dessa kvällar är träningen lite mera uppstyrd. Exempel på teman som vi haft är rolla i kajak, kanotpolo, prova på och säkerhet.

Medlemsskap

För att träna med oss på Fyrishov ska man vara medlem. Löser man medlemskap efter 30/9  gäller det för nästkommande år (dvs betalar du i oktober 2022 så är du medlem under hela 2023). För att komma och prova en gång behöver du inte vara medlem. Här kan du läsa mer om att bli medlem: Medlemsavgifter.

Kontaktperson: Mattias Larsson, e-post:

sekreterare@upk.se